Manise Uitvaartverzorging
Voorbespreking

Voorbespreking

Het is vaak een gerust gevoel dat u voorafgaand aan een overlijden, al de uitvaart besproken heeft. Bij Manise Uitvaartzorg kunt u een voorbespreking aanvragen. In zo’n voorbespreking regelen wij samen met u de uitvaart vooraf en komen alle wensen aan bod. Deze wensen worden bij ons bewaard zijn in te zien voor de nabestaanden op het moment van overlijden.

 

Vrijblijvende voorbespreking

Een vrijblijvende voorbespreking is een gesprek, waarin wij samen met elkaar de wensen voor de uitvaart bespreken. Denk hierbij aan ; de uitvaartkist, bloemstukken begraven of cremeren, de rouwauto, de plechtigheid en de muziek.

Dit hoeft u niet alleen te doen, wij kunnen u heel goed adviseren en informeren en zorgen er voor dat er niets vergeten wordt.

Bij Manise Uitvaartverzorging is iedere uitvaart uniek, ongeacht uw budget of verzekering. Er wordt veel aandacht besteed om zo’n persoonlijk mogelijke uitvaart kunnen organiseren. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart vooraf goed geregeld is, waardoor u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

× Hoe kan ik je helpen?