Manise Uitvaartverzorging
Wilsbeschikking

Wilsbeschikking

Wilsbeschikking

Bij Manise kunt u een wilsbeschikking vastleggen. In een wilsbeschikking worden al uw uitvaartwensen vastgelegd. Zodra u te maken krijgt met een overlijden, kunnen wij direct uw uitvaartwensen inzien. Een wilsbeschikking kunt u vastleggen samen met mij in een vrijblijvende voorbespreking.

Wilsbeschikking voor de uitvaart
De wilsbeschikking is een officieel document waarin uw uitvaartwensen worden vastgelegd. Het is dan ook verstandig om dit te laten ondertekenen en dit ook door een tweede persoon te laten ondertekenen. Die u vervolgens ook op de hoogte stelt. U bewaart de wilsbeschikking op een plek in huis waar de tweede persoon dit weet te vinden. Zodra u te maken krijgt met een overlijden, kan uw zoon/dochter of familielid direct uw wilsbeschikking aan ons overdragen. Hierop zullen wij de uitvaart uitvoeren zoals u dat wenste.

Mensen denken hier vaak pas overna als ze te maken hebben met een verzorgingstehuis, hospice of ziekenhuis. Echter komt een overlijden niet altijd verwacht.

Uw wensen in een verklaring
In de wilsbeschikking beschrijft hoe u de uitvaart voor zich ziet heeft. Hierin wordt vastgelegd waar u de uitvaart wilt laten plaatsvinden, maar ook of het een crematie of begrafenis betreft. U beschrijft hierin hoe u de plechtigheid voor ogen ziet of dat u juist géén afscheid wilt, maar het graag kleinschalig wilt houden. Zodra u Manise inschakelt, kunnen wij uw wensen direct inzien.

× Hoe kan ik je helpen?