Manise Uitvaartverzorging
Alles over de uitvaart

Alles over de uitvaart

De uitvaart bespreken na overlijden.
Na overlijden komen wij direct bij u thuis om de uitvaart te bespreken. Samen met één van onze uitvaartverzorgers worden uw uitvaartwensen besproken. Hierin kunt u aangeven hoe u het laatste afscheid vorm wilt geven. Zo krijgt u alle tijd en ruimte om uw wensen kenbaar en bespreekbaar te maken. Daarbij kijken wij samen naar de mogelijkheden en de kosten voor de uitvaart. Wij kunnen u hierbij goed adviseren. Uw wensen staan altijd bij Manise uitvaartverzorging centraal.

Opzeggen van instanties
Zodra u te maken krijgt met een overlijden kunt u al diverse instanties inlichten. Wij kunnen u hierbij helpen. Zo kunt u direct bij uw bank aangeven dat uw dierbare is overleden. Het kan wenselijk zijn, indien er bijvoorbeeld rekeningen worden afgeschreven of er schulden doorlopen. Overleg altijd met uw bank wat u het beste kunt doen in dit geval. Ook kunt u alvast sociale media-accounts opzeggen. Hiervoor zijn diverse websites in het leven geroepen om dit automatisch en zo snel mogelijk te kunnen doen. Vraag altijd naar de mogelijkheden vooraf te handelen of tot actie over te gaan.

Ons werkgebied

Barendrecht,De Lier,Delft,Den Haag,Den Doorn ,Dordrecht,Hendrik-Ido-Ambacht,Hoek van Holland,Honselersdijk,Maasdijk,Maasland,Maassluis,Monster,Naaldwijk,Papendrecht,Pernis,Poeldijk,Ridderkerk,Rijswijk,Rotterdam,S-Gravenzande,Schiedam,Vlaardingen en Zwijndrecht. Maar ook buiten deze regio zijn wij u graag van dienst 

× Hoe kan ik je helpen?