Manise Uitvaartverzorging
Over Mij

Over Mij

DSC_0319

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Beau-Justin Hagenstein en ik kom van oorsprong uit Dordrecht.

Mensen om mij heen, omschrijven mij als iemand die erg ambitieus en daadkrachtig is en snel tot actie over gaat wanneer de wensen helder zijn. Mensen ontzorgen en tot in de laatste details alles goed geregeld hebben, daar ligt mijn kracht. Het begeleiden van een familie vanaf het eerste telefoontje, het samen regelen van alle zaken die er toe doen en de steun tijdens en na de uitvaart. 

Het werken in de postmortale zorg (overledenen verzorgen) heeft mij doen besluiten, een stap verder te gaan in de uitvaartbranche en door te groeien tot uitvaartondernemer. Dit onder de naam; Manise Uitvaartverzorging.

Alle randzaken die daarbij komen kijken, zijn tijdens de postmortale zorg of bij de opleiding Docendo aan bod gekomen. 

Door dit pad te volgen, heb ik een betrouwbaar netwerk opgebouwd van collega-ondernemers, vervoerders en verzorging teams die hetzelfde doel voor ogen hebben. Namelijk een afscheid van een dierbare regelen, zoals die gene en de familie het voor ogen heeft, passend bij de persoon en leefstijl. Het betreft de laatste wens of het laatste wat u als nabestaande kan doen voor uw dierbare. Dit kan naar wens, klein en ingetogen maar ook groots en uitbundig.

Samen met de aangesloten partners zijn wij u graag van dienst.

Ons werkgebied

Barendrecht,De Lier,Delft,Den Haag,Den Doorn ,Dordrecht,Hendrik-Ido-Ambacht,Hoek van Holland,Honselersdijk,Maasdijk,Maasland,Maassluis,Monster,Naaldwijk,Papendrecht,Pernis,Poeldijk,Ridderkerk,Rijswijk,Rotterdam,S-Gravenzande,Schiedam,Vlaardingen en Zwijndrecht. Maar ook buiten deze regio zijn wij u graag van dienst 

× Hoe kan ik je helpen?