Manise Uitvaartverzorging
Catering

Catering

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK IN DE CATERING?

Op het gebied van catering is er heel erg veel mogelijk. Het is belangrijk om hierbij keuzes te maken en daar goed over na te denken over hoe u het wilt. Hierbij spelen de volgende keuzes.

Als u de afscheidsdienst bijvoorbeeld in de aula van een crematorium of uitvaartcentrum/ begraafplaats wilt houden. Zou u dan ook de condoleance catering op dezelfde locatie willen?
Het gebeurt steeds meer dat families kiezen voor een andere locatie voor de condoleance dan voor de locatie waar het afscheid plaatsvond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant of andere locatie waar degene graag kwam, een sportvereniging of misschien wel gewoon thuis. Het is allemaal mogelijk en wij helpen u bij het organiseren hiervan.

Daarnaast zijn er nog keuzes te maken over wat u wilt laten serveren qua dranken: koffie en thee of ook frisdrank en/of alcoholische dranken.

Wilt u cake en koeken laten serveren of liever broodjes, soep, bitterballen/hapjes of broodjes kroket. Heeft uw dierbare een favoriet gebakje, bonbon, broodje of iets dergelijks wat dan een mooi idee is om dit te laten serveren. We kunnen eigenlijk alles voor u regelen/verzorgen.

Dus alles is mogelijk en bespreekbaar en dit hoeft niet altijd duurder te zijn dan bij een crematorium. Horecagelegenheden zijn vaak een goede locatie omdat u daar minder aan een vastgesteld tijdvak bent gebonden dan bij een crematorium of begraafplaats. Wij laten u graag zien wat het verschil in kosten zou zijn. U mag hierover altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via de website.

Ons werkgebied

Barendrecht,De Lier,Delft,Den Haag,Den Doorn ,Dordrecht,Hendrik-Ido-Ambacht,Hoek van Holland,Honselersdijk,Maasdijk,Maasland,Maassluis,Monster,Naaldwijk,Papendrecht,Pernis,Poeldijk,Ridderkerk,Rijswijk,Rotterdam,S-Gravenzande,Schiedam,Vlaardingen en Zwijndrecht. Maar ook buiten deze regio zijn wij u graag van dienst 

× Hoe kan ik je helpen?